Свежо цвеќе на германски и француски гробишта

Свежо цвеќе на германски и француски гробишта

 

 

   Градоначалникот Талески и Амбасадорот на Р.Германија во РМ положија свежо цвеќе на германските гробишта во Битола.

   Градоначалникот Талески и Амбасадорот на Р.Франција во РМ Н.Е. Бернард Валеро положија свежо цвеќе на француските гробишта.

Амбасадорот Пернард му врачи на Градоначалникот медал –воен крст.