Прием на Амбасадорот на Р.Франција во РМ Н.Е. Бернард Валеро

Прием на Амбасадорот на Р.Франција во РМ Н.Е. Бернард Валеро

 

Прием во Кабинетот на Градоначалникот Талески на  Амбасадорот на Р.Франција во РМ Н.Е. Бернард Валеро и Почесниот Конзул на Р.Франција  во Битола Калиопи Кривашија Стилиновиќ. Разговарано за натамошната соработка помеѓу Битола и Р.Франција.