ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ВО ЧЕСТ НА ПРАЗНИКОТ ИЛИНДЕН

ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ВО ЧЕСТ НА ПРАЗНИКОТ ИЛИНДЕН

Градоначалникот Талески , членовите на Советот на Општина Битола положија свежо цвеќе  во чест на празникот Илинден  пред споменикот на НОАВМ  на плоштадот „Гоце Делчев“ и на споменикот  во дворот на  црквата „ Св. Недела“