ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ВО ЧЕСТ НА ПРАНИКОТ ИЛИНДЕН

ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ ВО ЧЕСТ НА ПРАНИКОТ ИЛИНДЕН

Градоначалникот Талески , членовите на Советот на Општина Битола положија свежо цвеќе  во чест на празникот Илинден  пред споменикот на НОАВМ  на плоштадот  „Гоце Делчев”“ и на споменикот  во дворот на  црквата  „Св. Недела“.