ПОЛОЖЕНО ЦВЕЌЕ НА ГРОБОТ НА МИЛТОН МАНАКИ

ПОЛОЖЕНО ЦВЕЌЕ НА ГРОБОТ НА МИЛТОН МАНАКИ

Градоначалникот Талески , претставници на Советот на Општина Битола, претставници на фестивалот „Браќа Манаки“ го посетија гробот на Милтон Манаки во влашките гробишта  и положија свежо свеќе. Оваа посета е чест на одржувањето на филмскиот фестивал „Браќа Манаки“