Претседателката на Советот на Општина Битола Лилјана Кузмановска положи свежо цвеќе на Рускиот крст по повод Денот на руската дипломатија

Претседателката на Советот на Општина Битола Лилјана Кузмановска положи свежо цвеќе на Рускиот крст по повод Денот на руската дипломатија

   
    Претседателката на Советот на Општина Битола Лилјана Кузмановска положи свежо цвеќе на Рускиот крст по повод Денот на руската дипломатија.