Градоначалникот Талески прими делегации од Епинал- Франција и Стариград-Србија

Градоначалникот Талески прими делегации од Епинал- Франција и Стариград-Србија

 

   По повод 4-ти Ноември, Денот на ослободувањето на Битола, Градоначалникот, Владимир Талески, прими делегации од градот Епинал, Франција и од Стариград – Белград, Р. Србија.