ДЕЛЕГАЦИЈА ОД НР КИНА ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

ДЕЛЕГАЦИЈА ОД НР КИНА ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

Градоначалникот Талески прими во посета делегација од НР.Кина предводена од г-ѓа Ванг Јинер – заменик генералниот директор за надворешни работи на провинцијата  Џеџијанг.