ПРОМОВИРАН ПРИРАЧНИКОТ КОН ТРАНСПАРЕНТНА ОПШТИНА

ПРОМОВИРАН ПРИРАЧНИКОТ КОН ТРАНСПАРЕНТНА ОПШТИНА

   Во организација на ЗЕЛС пред Градоначалниците и претставниците на општинската администрација беше промовиран прирачникот Кон транспарентна општина. Присутните ги поздрави домаќинот на настанот Градоначалникот Владимир Талески. Општините ќе се натпреваруваат за најтранспарентна општина.