ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА МАКЕДОНСКАТА ПОЛИЦИЈА

ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА МАКЕДОНСКАТА ПОЛИЦИЈА

 

Со повеќе активности СВР – Битола го одбележа 7 – ми мај, Денот на македонската полиција. Градоначалникот на општина Битола присуствуваше на свечениот прием кој се одржа во кабинетот на началникопт на СВР – Битола.