7 МАЈ ДЕН НА ПОЛИЦИЈАТА

7 МАЈ ДЕН НА ПОЛИЦИЈАТА

Градоначалникот Талески  им го честита 7 Мај Денот на полицијата и присуствуваше на свечаното обележување во СВР Битола. На најуспешните полицајци им беа врачени признанија и награди.