ОБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА

ОБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА

Градоначалникот Талески оствари работна средба со Н.Е. Олег Николајевич Шчербак Амбасадор на Руската Федерација во РМ.
По повод денот на руската федерација  положија свежо цвеќе на Рускиот крст во Битола.