ДЕНОВИ НА БИБЛИОТЕКАТА

ДЕНОВИ НА БИБЛИОТЕКАТА

 

   Во рамките на ДЕНОВИ НА БИБЛИОТЕКАТА  по повод 62 год. од НУУБ „Св. Климент Охридски“- Битола , Градоначалникот Талески во присуство на голем број гости и љубители на книгата  го отвори продажниот саем на книга на Матица Македонска и реконструираниот хол на библиотеката.