КУЌА ЗА ПЕТЧЛЕНО СЕМЕЈСТВО

КУЌА ЗА ПЕТЧЛЕНО СЕМЕЈСТВО

   Во присуство на Градоначалникот Талески , Душко Миновски од Министерството за труд и социјална политика и Директорот на Центарот за социјална работа Битола, на петчленото семејството Јашарови кои претходно живееа во мошне лоши услови,  им беа доделени клучевите на малата куќа на ул. 27 ма  бр.5  во Битола . Ова е убав пример порача Градоначалникот Талески кој треба да продолжи и во иднина, да им се помага на оние на кои им е неопходна помош.