ДОЧЕК НА НОВАТА 2011 ГОДИНА

ДОЧЕК НА НОВАТА 2011 ГОДИНА

На првиот ден од програмата за дочек на Новата година најмладите можеа да уживаат во  театарска претстава  „Училиште за кловнови“,  во песните на  музичкиот фестивал „Тра – ла – ла“  како и во балетот на детското балетско студио САЊА.
 Во вечерните часови се одржа традиционалниот  Новогодишен концерт нa Камерниот оркестар од Битола.