НОВОГОДИШНА СРЕДБА СО НОВИНАРИТЕ

НОВОГОДИШНА СРЕДБА СО НОВИНАРИТЕ

Градоначалникот Талески традиционлано ја оддржа предновогодишната средба со новинарите од битолските редакции како и дописници за други национални медиуми, на која ги истакна успешно реализираните проекти и активности на општината во 2010 год..

Исто така  Градоначалникот Талески ја најави богатат програмата за дочек на Новата 2011 год.која започнува од 28 декември.