СРЕЌНА НОВА 2010 ГОДИНА- ДОЧЕК НА ПЛОШТАДОТ „МАГНОЛИЈА“

СРЕЌНА НОВА 2010 ГОДИНА- ДОЧЕК НА ПЛОШТАДОТ „МАГНОЛИЈА“

Прославата на плоштадот „Магнолија“ започна со програма за најмладите со музичкиот перформанс  „Се бара Дедо Мраз“и музичко сценскиот проект „Новогодишен компас“
Вечерната програма започна со битолските групи Лајв 5, Легионер, Х Бенд, Чоканче, Памперси, Паркети, Деспина и Софија Кочовска за на крај да настапан ѕвездите на вечерта Некст тајм.
На полноќ присутните ги поздрави Градоначалниот Талески им посака многу здравје , среќа и успех во Новата 2010 година.
Забавата продолжи до утринските часови со Дј Микар –Дадо Трумпет, Зоки Конга.