ДОЧЕК НА НОВАТА 2010 ГОДИНА

ДОЧЕК НА НОВАТА 2010 ГОДИНА

Богата програма во пресрет на Новата година на плоштадот „Магнолија“. Настапија детскиот фестивал „Тра-ла-ла“, детски музичко сценски проект „Новогодишен компас“ и музичките групи  „Flying Steps wigga crew“ и „Икс Бенд