ТРАДИЦИОНАЛЕН НОВОГОДИШЕН КОКТЕЛ

ТРАДИЦИОНАЛЕН НОВОГОДИШЕН КОКТЕЛ

Традиционално Градоначалникот Талески го приреди новогодишниот коктел за претставниците на бизнис секторот, невалдините организиации, институции од делот на културата, образованието и спортот, членови на Советот.