НОВОГОДИШНА СРЕДБА СО НОВИНАРИТЕ

НОВОГОДИШНА СРЕДБА СО НОВИНАРИТЕ

Градоначалникот Талески традиционлано ја оддржа предновогодишната средба со новинарите од битолските редакции и дописници за други медиуми, на која ги истакна реализираните проекти и активности на општината во 2009 год.