ДОЧЕК НА НОВАТА 2010 ГОДИНА

ДОЧЕК НА НОВАТА 2010 ГОДИНА

Продолжува богата програма во пресрет на новата година. На плоштадот „Магнолија“ за најмладите настапија децата од музичкиот фестивал „Тра-ла-ла“, детското балетско студио „САЊА“ и театарската престава „Пинокио и Дедо Мраз“.
На пладне настапи музичката група „Чоканче“