НОВОГОДИШНИ ПОКЛОНИ ЗА ДЕЦАТА

НОВОГОДИШНИ ПОКЛОНИ ЗА ДЕЦАТА

По повод Новогодишните и Божиќните празници, Градоначалникот Талески им додели подароци на децата  од Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух,говор и глас, Домот за доенчиња и мали деца, Дневниот центар за деца со посебни потреби,специјалните паралелки  при ОУ „Ѓорѓи Сугарев“, здружението на слепи лица, здружението на деца со церебрална парализа.