ДОЧЕК НА НОВАТА 2010 ГОДИНА

ДОЧЕК НА НОВАТА 2010 ГОДИНА

На вториот ден од програмата за дочек на Новата година најмладите можеа да уживаат  во детскиот музички фестивал „Тал-ла-ла“ и театарскаат престава „Трите прасиња и Дедо Мраз“.
Потоа настапи музичката група „Live 5“