ПОКЛОНИ ЗА НОВОРОДЕНЧИЊАТА ВО НОВАТА 2010 ГОДИНА

ПОКЛОНИ ЗА НОВОРОДЕНЧИЊАТА ВО НОВАТА 2010 ГОДИНА

Традиционално Градоначалникот Талески го посети Одделението за неонатологија при Клиничката болница „Д-р Трифун Пановски“ каде им подели пригодни подароци на првите новороденчиња.