ОФИЦИЈАЛНО ДОДЕЛЕН СЕРТИФИКАТОТ ЗА ИМПЛЕМЕНТИРАН ISO 9001 :2008 НА ОПШТИНА БИТОЛА

ОФИЦИЈАЛНО ДОДЕЛЕН СЕРТИФИКАТОТ ЗА ИМПЛЕМЕНТИРАН ISO 9001 :2008 НА ОПШТИНА БИТОЛА

На свечен начин беше официјално доделен сертификатот  на Градоначалникот Талески, за имплементиран ISO 9001:2008 за исполнување на стандардите на Системот за квалитетно управување.
На свечаното доделување присутни беа директорот на УНДП г-ѓа Деидре Бојд и претставник на цертификациската куќа од Словенија г-ѓа Дајана Крагелј.