ДОНАЦИЈА ОД ИМБ ЗА ОПШТИНА БИТОЛА ВРЕДНА ЕДЕН МИЛИОН ДЕНАРИ

ДОНАЦИЈА ОД ИМБ ЗА ОПШТИНА БИТОЛА ВРЕДНА ЕДЕН МИЛИОН ДЕНАРИ

 

   Градоначалникот Владимир Талески ја прими донацијата вредна еден милион денари, која му ја врачи директорот на ИМБ Битола, Предраг Цветковиќ, која ќе биде наменета за децата во нашиот град. Градоначалникот Талески, поздравувајќи го овој хуман гест на ИМБ, изрази надеж дека и други битолски фирми ќе го следат нивниот пример.