ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ИМ ПОДЕЛИ НОВОГОДИШНИ ПОДАРОЦИ НА ДЕЦАТА

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ИМ ПОДЕЛИ НОВОГОДИШНИ ПОДАРОЦИ НА ДЕЦАТА

По повод Новогодишните и Божиќните празници, Градоначалникот Владимир Талески, им подели подароци на децата од Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух, говор и глас, Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух „Кочо Рацин“, Домот за доенчиња и мали деца и Дневниот центар за деца со посебни потреби.