ПРОМОЦИЈА НА МОНОГРАФИЈАТА „ПАТОТ НИЗ ВРЕМЕТО НА ХЕРАКЛЕЈА ЛИНКЕСТИС“

ПРОМОЦИЈА НА МОНОГРАФИЈАТА „ПАТОТ НИЗ ВРЕМЕТО НА ХЕРАКЛЕЈА ЛИНКЕСТИС“

Во организација на Општина Битола и НУ „Завод и музеј“ – Битола, во хотел “Епинал“, се промовираше монографското издание „Патот низ времето на Хераклеја Линкестис“ на авторот Аница Ѓоргиевска. Промотор на монографијата беше Паско Кузман.