СВЕЧАНА ПРОМОЦИЈА НА ДВД „СЛЕДИ ЈА ЗЛАТНАТА ЛИНИЈА“

СВЕЧАНА ПРОМОЦИЈА НА ДВД „СЛЕДИ ЈА ЗЛАТНАТА ЛИНИЈА“

 

   Градоначалникот Талески го промовираше дигиталниот видео диск СЛЕДИ ЈА ЗЛАТНАТА ЛИНИЈА изработен од Туристичкиот информативен центар.На ДВД се промовирани десете најзначални културно историски објекти во нашиот град.