ЕКСПО БИТОЛА 2007 – 5 Саем на стоки за широка потрошувачка, репроматеријали, опрема и туризам

ЕКСПО БИТОЛА 2007 – 5 Саем на стоки за широка потрошувачка, репроматеријали, опрема и туризам

 

   Отворен 5Саем на стоки за широка потрошувачка, репроматеријали, опрема и туризам ЕКСПО БИТОЛА 2007. На отварањето зборуваа Градоначалникот ВладимирТалески, претседателот на Стопанската комора  на РМ Бранко Азески и претседателот на УО на Скопски саем Љиљана Кимова. Саемот е во организација на Скопски саем, Стопанската комора на РМ, Регионална комора Битола, Регионалниот центар за поддршка на претпријатија Битола, Б&К МАРКЕТ.