ОТВОРЕН ЕДНОШАЛТЕРСКИ СИСТЕМ ВО ОПШТИНАТА

ОТВОРЕН ЕДНОШАЛТЕРСКИ СИСТЕМ ВО ОПШТИНАТА

Во официјална посета на општината г-ѓа Патрициа Рајдер-директор на мисијата на УСАИД и Вилјам Алхаус –директор на Проектот за децентрализација .Во рамките на посетата беше свечано пуштен едношалтерскиот систем на општината отворен со поддршка на УСАИД Проектот за децентарлизација. Исто така беше остварена средба и со општинската администрација околу реализацијата на процесот на децентрализација  и придобивките  од него.