Отворена изложба на ЗДЕНКО ХУЗЈАН

Отворена изложба на ЗДЕНКО ХУЗЈАН

   Градоначалникот Талески ја отвори изложбата на цртежи на Зденко Хузјан, во организација на НУ „Завод и Музеј“ Битола и Конзулатот на Р.Словенија.