КОНЦЕРТ НА ХРВАТСКАТА ГРУПА ЕЗЕРКИ 7/8

КОНЦЕРТ НА ХРВАТСКАТА ГРУПА ЕЗЕРКИ 7/8

 

   Општина Битола во соработка со Конзулатот на Р.Хрватска во Битола и почесниот конзул г-дин Маретиќ , организираа концерт на хрватската група „Езерки 7/8“ во рамките на Битола грда на културата.