БИТОЛА ДОМАЌИН НА 17 ОТ ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ВО ПРВА ПОМОШ

БИТОЛА ДОМАЌИН НА 17 ОТ ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ВО ПРВА ПОМОШ

 

   Во организација на општинската организација на Црвен крст Битола се одржа 17 –от државен натпревар во прва помош . на натпреварот учествуваа 185 учесници од 24 општински организации од државата. Присутните ги поздрави Градоначалникот Талески во името на градот домаќин.