ФУДБАЛЕРИТЕ НА ФК „ПЕЛИСТЕР“ НА ПРИЕМ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

ФУДБАЛЕРИТЕ НА ФК „ПЕЛИСТЕР“ НА ПРИЕМ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

 

Градоначалникот Талески ги прими во својот кабинет фудбалерите  и управата на ФК „Пелистер“  после освоениот пехар во втората фудбалска лига.
Задоволствотот беше обострано  со надеж во иднина  за влез во прва лига.