ПРОМОТИВЕН КОНЦЕРТ НА ГРУПАТА ФОЛТИН

ПРОМОТИВЕН КОНЦЕРТ НА ГРУПАТА ФОЛТИН

Под покровителство на Општина Битола и Градоначалникот Владимир Талески во рамките на манифестацијата Битола град на културата 2008, се одржа промотивен концерт на групата Фолтин. Пред бројната публика го изведоа новото пето по ред музичко ЦД.

Ова трансплантирана
Машина за чукање
Никогаш не типкала
Љубовно писмо