ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ОСТВАРИ СРЕДБА СО НОСИТЕЛОТ НА КОАЛИЦИЈАТА „ЗА ПОДОБРА МАКЕДОНИЈА“ ВО 5 ИЗБОРНА ЕДИНИЦА АНТОНИО МИЛОШОСКИ

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ОСТВАРИ СРЕДБА СО НОСИТЕЛОТ НА КОАЛИЦИЈАТА „ЗА ПОДОБРА МАКЕДОНИЈА“ ВО 5 ИЗБОРНА ЕДИНИЦА АНТОНИО МИЛОШОСКИ

Градоначалникот Талески оствари работна средба со г-динот Антонио Милошоски –Министер за надворешни работи и носител на кандидатската листа на коалицијата „За подобра Македонија“ во ИЕ 5 и кандидатите за пратеници од Битола.