ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА ДОБИ НОЈ И НОВА ФОНТАНА

ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА ДОБИ НОЈ И НОВА ФОНТАНА

Градоначалникот Талески беше во посета на Зоолошката градина каде од страна на директорот Калаповски  беше запознат со нејзиното работење и новините кои се направени. Беше промовиран новиот ној кој е донација на Зоолошката градина како и реновираната фонтана.