САЕМ НА СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ВО БИТОЛА

САЕМ НА СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ВО БИТОЛА

Во организација на Здружението на просветни работници Битола се организира традиционалниот саем на средните училишта  на кој се претставија сите 7 средни училишта со нивните програми како и првата приватна гимназија. Саемот свечано го отвори Градоначалникот Владимир Талески.