Средба со фудбалерите на Пелистер

Средба со фудбалерите на Пелистер

 

   Градоначалникот на Битола,Владимир Талески ги прими претставниците на прволигашкиот фудбалски клуб Пелистер. На средбата  беа разгледани моменталните финансиски проблеми на овој битолски клуб и се разговараше за можностите како локалната самоуправа може да помогне оваа состојба да се подобри.