Н.Е. Ерван Фуере во посета на опожарените места

Н.Е. Ерван Фуере во посета на опожарените места

 

Н.Е. Ерван фуере, шеф на делегацијата на европската комисија оствари средба со Градоначалникот Талеси со кој ги посетија опожарените места межу кои и жителите од населбата Петочна вода.