ОБЕЛЕЖАНА ГОДИШНИНА ОД ЗАГИНУВАЊЕТО НА БРАНИТЕЛИТЕ ВО КОНФЛИКТОТ ВО 2001 ГОД.

ОБЕЛЕЖАНА ГОДИШНИНА ОД ЗАГИНУВАЊЕТО НА БРАНИТЕЛИТЕ ВО КОНФЛИКТОТ ВО 2001 ГОД.

 

   Градоначалникот Талески положи свежо цвеќе на споменикот на паднатите бранители –полицајци пред СВР Битола како и на спомен плочата на Бошко Најдовски во Д.Оризари.