ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО НА УЧЕНИЦИТЕ ВО СРЕДНОТО МУЗИЧКО УЧИЛИШТЕ

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО НА УЧЕНИЦИТЕ ВО СРЕДНОТО МУЗИЧКО УЧИЛИШТЕ

 

   Традиционално средното музичко училиште организира државно првенство на ученици и студенти . На прво наградениот Амбасадорката на САД во РМ НЕ Миловановиќ му додели лап топ  а Градоначалникот Талески на наградените им додели плакети  и ја потврди финансиската поддршка на минатогодишниот победник како и на годинешните.