Посета на Министерот за надворешни работи на РМ Антонио Милошески

Посета на Министерот за надворешни работи на РМ Антонио Милошески

 

   Во работна посета на нашиот град беше Министерот за надворешни работи на РМ г-дин Милошески, кој оствари средба со Градоначалникот Талески и претставниците на Конзуларните претставништва во Битола , го посети граничниот премин Меџитлија и одржа предавање на Факултетот за Јавна администрација.