ТРИБИНА„ ШТО НАПРАВИВМЕ И ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИМЕ“

ТРИБИНА„ ШТО НАПРАВИВМЕ И ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИМЕ“

   Во преполната сала на Хотел Епинал се одржа трибина на тема „ ШТО НАПРАВИВМЕ И ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИМЕ“ а во однос на патот што Македонија го оди кон НАТО и ЕУ. На трибината говореа Премиерот на РМ,м-р Никола Груевски и потесниот владин кабинет. Домаќинот, Градоначалникот г-дин Владимир Талески заедно со останатите говорници одговараше на многубројните прашања од присутните.