Отворен 15 јубилеен ИНТЕРФЕСТ-Битола

Отворен 15 јубилеен ИНТЕРФЕСТ-Битола

 

 

Отворен 15 јубилеен ИНТЕРФЕСТ-Битола  спонзориран од Општина Битола. Фестивалот на класична музика ќе трае од 02.10-12.10.2006 год. и на битолчани ќе им понуди богата програма со познати музичари од Европа.