Министерот Имер Селмани ја посети Општина Битола

Министерот Имер Селмани ја посети Општина Битола

 

 

Министерот Имер Селмани  ја посети Општина Битола и имаше работна средба со Градоначалникот Талески. Разговараа за актуелните проблеми во битолското здравство и   начини за нивно надминување.