Интернационална вечер за Битола

Интернационална вечер за Битола

 

   Организацијата на жени – Битола и Општина Битола, во рамките на четвртоноемвриските празнувања, во ресторанот „Корзо“, организираа Интернационална вечер за Битола, на која присуствуваше и Градоначалникот Владимир Талески и претседателката на Советот на Општина Битола, Лилјана Кузмановска.