Положено свежо цвеќе

Положено свежо цвеќе

 

   Градоначалникот Владимир Талески, делегација од Епинал,Франција и Стариград,Р.Србија  по повод 4-ти Ноември, Денот на ослободувањето на Битола, положија свежо цвеќе пред споменикот на НОАВМ.