VIII Детски музички фестивал „Тра-ла-ла“

VIII Детски музички фестивал „Тра-ла-ла“

 

   Здружението за аудио-визуелна уметност „БТ Фест“ – Битола, во Центарот за култура, го организира осмиот детски музички фестивал „Тра-ла-ла“. На најмладите им се обрати и Градоначалникот Владимир Талески.